Campus

A través del Girona Escola Futbol Sala realitzem dos tipus de Campus, el Tecnificació FS i l'Esportiu. Per més informació podeu contactar a campusgirona@gmail.com

Campus Tecnificació Futbol Sala

En aquest campus treballarem en la millora de la técnica individual i col·lectiva, aspectes essencials per a poder realitzar exercicis tàctics del futbol sala. També realitzarem competicions enfocades a practicar els aspectes treballats, i competicions tipus partits.

Els Campus TFS es realitzen en períodes de vacances com la 1a setmana de setembre, setmana santa o Sant Joan. Ja hem realitzat 11 edicions!

Campus Esportiu Estiu

A l'estiu realitzem un Campus Esportiu per tal que els esportistes gaudeixin de més esports a més del futbol sala com a esport principal, i puguin desenvolupar les seves habilitat motrius. En la 4a edició de l'estiu 2019, vàrem practicar 14 esports, 2 excursions al Rocòdrom Girona Cal Mico, 1 excursió al Parc Aventura Everest i al Parc Aquàtic Waterworld. També vàrem assistir setmanalment a la piscina de la Devesa, i durant l'estiu vàrem gaudir dels parcs del Migdia i de la Devesa. Com activitats alternatives tenim el bingo, tallers i gimcana esportiva.