Notícies 

Un any més us anunciem l'obertura de les inscripcions al V Campus Esportiu GEFS Estiu 2020. El campus està adreçat als nens i nenes nascuts entre 2016 i 2006 i es celebrarà del 1 al 31 de Juliol. Es durà a terme al Pavelló Municipal d'Esports de Pont Major. Els horaris disponibles son de 09:00h a 13:15h...

Diumenge, 14 de Febrer de 2020, després de que varis dels nostres equips base juguéssin les finals de la Copa Girona en les seves respectives categories, li arrivaba el torn al nostre equip sènior.

Alfil.be Girona esdevé nou col·laborador del Girona EFS on els jugadors i famílies del club podran gaudir d'un descompte del 5% en tots els productes.
Es tracta d'una botiga especialitzada en tot tipus de material escolar, manualitats, etc.

Victory Group Costa Brava S.L., empresa especialitzada en la venta i exportació de begudes, articles sanitaris, cosmètics i productes químics per a la llar per a empreses com Procter&Gamble, Kimberly, Gillette, Nivea, Coca-cola, Pepsi-cola, Red Bull i molts altres amb l'objectiu d'ampliar les marques de tot el món intentant ser la millor i...

El nostre equip de categoria sènior. 5è classificat a la categoria de la Primera Divisió Catalana, s'ha de dir que no ha sigut possible la finalització de la temporada degut a la pandemia de SARS-CoV-2 (COVID 19).

El Girona EFS i La Vianda arriben a un acord de patrocini per tal que esdevingui el principal patrocinador del primer equip i del club. La Vianda s'especialitza en menjars per endur a Girona.

El Girona EFS arriba a un acord amb Jordi Ribas i Senent per tal que assumeixi la direcció tècnica del Infantil A la temporada 2019-2020.