La filosofia del GEFS

Si hi ha una cosa inamobible en aquest club es la seva filosofia. El club, ja en la seva creació va ser encaminat a seguir un estil propi. Aquest estil es pot veure en el dia a dia del club i en els partits en que participa.

L'aprenentatge del Futbol Sala es una de les fites, conèixer l'esport que es practica, de manera gradual, i seguint categoria a categoria unes directrius clares.

Els objecius son ambiciosos, però realistes. Volem ser un equip de referència a Girona, fomentar i impulsar el Futbol Sala a la ciutat i a la comarca.

No s'ha d'oblidar que els valors també s'aprenen, ja des de petits, en la categoria escoleta, on moltes vegades veiem imatges que donen exemple, gols celebrats en pinya, esperit d'equip, companyerisme...

Això es el GEFS, una filosofia, un estil de joc, uns valors i una voluntat #creixemjugant


El vincle amb Girona

El Girona Escola de Futbol Sala neix a Girona l'any 2014. Amb una idea concreta, fomentar, impulsar i consolidar el Futbol Sala a la ciutat de Girona, i per implicació a la comarca del Gironès.

Representar la ciutat de Girona es un orgull i, a la vegada, una responsabilitat molt gran de la qual estem capacitats i orgullosos de poder dur-la a terme.

La gran majoria de integrants del club son residents a Girona o rodalies, fet que amplia el vincle involucrant la gent de la ciutat. 


Missió esportiva

El Girona EFS té com un dels puntals de la seva filosofia una missió esportiva. Son una sèrie de fites en les que es treballa a diari per a poder aconseguir-les. Son les següents:

 • Fomentar, impulsar i consolidar el Futbol Sala a la ciutat de Girona i a la comarca del Gironès
 • Ser una escola de Futbol Sala per a tothom que vulgui aprendre aquest magnífic esport
 • Oferir als membres del club una formació esportiva evolutiva segons l'edat.
 • Aprofitar la formació esportiva per implementar un creixement personal que esdevingui una evolució integral de l'esportista
La missió esportiva evoluciona des de la base fins als sèniors
La missió esportiva evoluciona des de la base fins als sèniors

Visió del club a l'exterior

Un club que representa una ciutat com Girona ha de tenir una repercusió a l'exterior. Desde el Girona EFS treballem per a que aquesta repercusió sigui la millor possible. A més, una de les grans fites es ser un club de referència en el Futbol Sala català. Per això tenim cura dels següents punts:

 • Ser un club transparent en la gestió i en el seu mètode
 • Crear una filosofia de club respectuosa i seriosa
 • Implementar als esportistes el respecte al rival, als àrbitres i a l'afició rival
 • Treballar en una ètica esportiva tant en la victòria com en la derrota
 • Vigilar els nostres mitjans de comunicació digitals per a que no hi hagi contingut maliciós
La visió del club s'exemplifica en els partits que juguem fora de casa
La visió del club s'exemplifica en els partits que juguem fora de casa

Valors

Heus aquí un dels principals pals de paller en la filosofia del Girona EFS. En el món de l'esport i en la vida es necessita tenir valors.

Al club ensenyem als nostres esportistes a tenir valors. Des de ben petits es treballa en el respecte al rival, respecte a la figura arbitral i a l'afició rival. Son els principals valors que s'han de tenir desde una base.

A mida que l'esportista creix també evoluciona com a persona, les fites canvien, la manera de pensar progresa, per tant, és molt important recordar i treballar nous valors que s'han de utilitzar tant al Futbol Sala com a la vida.

Globalment també es treballa a seguir el codi ètic que està publicat a la Federació Catalana de Futbol, el qual ens indica un camí a seguir per evitar que l'esport es torni en una rivalitat insana.


Objectius

Els principals objectius del Girona EFS s'han establert durant els anys d'existència del club i s'han mantingut. Com a objectius principals podem destacar els següents:

 • Ser una escola de Futbol Sala on els esportistes es puguin formar en els aspectes tècnics i tàctics del Futbol Sala
 • Treballar en el creixement personal dels esportistes
 • Potenciar les virtuts i millorar els punts febles dels jugadors
 • Transmetre els valors propis de l'esport
 • Crear esportistes competitius i a la vegada respectuosos
 • Potenciar el factor equip tant dintre de la pista com fora