Campions Copa Girona 2020

14.02.2020

Diumenge, 14 de Febrer de 2020, després de que varis dels nostres equips base juguéssin les finals de la Copa Girona en les seves respectives categories, li arrivaba el torn al nostre equip sènior.

Les eliminatòries prèvies havien sigut dures, especialment una on varen ser necessaris 13 penals per a classificar-nos. A la semifinal ens vàrem enfrontar a un equip de categoria superior, el Lloret, al que vàrem vèncer a base de coratge i cor.

A la final, ens esperava l'ACE Riudellots, equip amb el que vàrem jugar una setmana abans, però en partit de lliga. Ens coneixem molt bé, els primers minuts han sigut de control, algunes ocasions. En 2 minuts, i gràcies a dues accions desafortunades, l'ACE Riudellots es va posar en avantatge (2-0), resultat amb el qual arribaríem al descans.

La segona part va ser totalment diferent. Teníem que fer alguna cosa per a poder igualar, i per què no, remuntar el resultat advers. Aquesta segona part va ser emocionant, ocasions per ambdós equips, però el Girona EFS, amb la fe, coratge i amb el suport incondicional de la seva gran afició, van aconseguir en els últims minuts de partit igualar el partit (2-2).

Hem arribat als penals, veníem d'haver necessitat 13 penals per a passar una eliminatòria. Els nervis eren presents, però les ganes de guanyar la copa per primera vegada eren encara més presents. En una tanda típica de una final el resultat va ser molt ajustat (1-2). Aquest resultat ens va permetre guanyar per primera vegada a la nostra història la Copa Girona.

La celebració va ser com mai, equip i afició units com sempre ha sigut. Ha sigut una Copa Girona memorable, i tot gràcies al gran equip que tenim i, sobretot, a l'afició que ens acompanya allà on anem, sense ells no hauria sigut possible aconseguir-la.

El Girona EFS i la seva afició celebrant el títol de campions de la Copa Girona 2020